Despre noi

Din 1995, de când a apărut pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas un partener de încredere, care a căutat permanent să vină cu produse și soluții inovatoare, adaptate așteptările și nevoile reale ale femeilor.

O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor şi a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!

La 15 ani de existenţă, în 2010, Barza a primit statutul de “Produs recomandat de Societatea de Obstetrică şi Ginecologie din România”, un veritabil indicator al calității.

În anul 2014, am lansat Veneris, singura gamă de teste rapide pentru depistarea infecțiilor genitale din România, ca răspuns la o statistică alarmantă – peste 1 milion de români sunt infectați cu o boală cu transmitere sexuală.

Prin gama VENERIS facem testarea accesibilă tuturor românilor, in intimitatea casei, departe de orice situație stânjenitoare.

Cu o precizie similară testelor de laborator, pot fi efectuate acasă, în intimitate și oferă diagnosticul în câteva minute atât pentru afecțiuni precum infecția urinară, candidoză, vaginită bacteriană, cât și pentru infecții cu transmitere sexuală care, netratate la timp, pot avea consecințe grave asupra sănătății, precum trichomonas, chlamydia sau sifilis.

Pentru  că misiunea noastră este să oferim produse inovatoare pentru îmbunătățirea vieții femeilor, lansăm Elvie Trainer, dispozitivul pentru exerciții Kegel numărul 1 in lume.