Întrebări Frecvente

Mai jos regăsești multe întrebări frecvente. Dacă nu ți-ai regăsit întrebarea, te rugăm să ne contactezi.

Cum se folosește dispozitivul Kegel Elvie?

Dispozitivul Elvie poate fi utilizat în timpul sarcinii?

Poți utiliza dispozitivul Kegel în timpul sarcinii atâta timp cât nu suferi de complicații. Fiecare femeie gravidă este unică, așa că dacă nu ești sigură, te rugăm să îți consulți medicul înainte de a-l utiliza. Îți recomandăm să reiei antrenamentul Kegel după șase săptămâni de la naștere.

Pot utiliza dispozitivul Kegel Elvie cu un dispozitiv intrauterin?

Da, poți folosi dispozitivul Kegel cu un dispozitiv intrauterin (sau sterilet). Coadă dispozitivului este partea care se conectează la telefon iar această parte rămâne afară. Dispozitivul Elvie este complet acoperit de silicon medical, fără nicio componența expusă, de aceea este sigur de utilizat cu un sterilet.

Pot utiliza dispozitivul pentru Kegel Elvie dacă am probleme medicale pelviene?

Dacă ai o boală pelviană (ex. prolaps sau mușchi pelvieni hipertonici), îți recomandăm să consulți un medic specialist în ceea ce privește achiziționarea dispozitivului Kegel.

Informațiile legate de antrenamentului meu sunt în siguranță și confidențiale?

Atunci când utilizezi Elvie, datele activității tale sunt trimise în telefonul tău. Datele sunt trimise criptat (folosind TLS) și stocate pe serverele noastre pe discuri criptate (altfel ar ocupă prea mult spațiu pe telefonul tău). Pentru a fi siguri că datele antrenamentelor rămân anonime, le separăm de orice date personale, precum numele sau adresă de mail și le vom stoca pe servere diferite. Utilizăm date anonime pentru a urmări tendințele și a află nevoile utilizatorilor noștri, pentru a actualiza și îmbunătăți în permanență experiență Elvie. Crearea unui cont și transmiterea de informații către servere presupune faptul că în cazul în care îți pierzi sau schimbi telefonul sau tabletă, poți să preiei istoricul exercițiilor efectuate. De asemenea, poți utiliza dispozitivul Elvie cu mai mult de un telefon sau tabletă. Unii dintre utilizatorii noștri preferă să se delogheze după utilizarea Elvie, astfel încât nicio persoană care are acces la telefonul sau tabletă lor să poată vizualiză informațiile lor.

Informațiile pe care le introduc în momentul finalizării comenzii rămân confidențiale?

Intimitatea și securitatea utilizatorilor noștri sunt cele mai importante pentru noi. Atunci când achiziționezi produsul de pe site-ul nostru, nu stocăm detaliile legate de card-ul tău. Nu transmitem detalii la nicio parte terță, în afară de datele de contact la serviciul de curierat care va livra produsul.

Este dispozitivul Elvie pentru Kegel ușor de utilizat?

Dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel are formă unei pietre mici, pe care îl poziționezi înăuntru precum un tampon. Se conectează cu aplicația Elvie ce îți urmărește amuzantul antrenament de cinci minute al mușchilor pelvieni. Am testat dispozitivul Kegel pe mai mult de 150 de femei, așa că suntem siguri că este confortabil de utilizat și are chiar și două dimensiuni.

Cum incarc dispozitivul Elvie pentru Kegel?

Pentru o utilizare normală a bateriei, poate funcționa pentru câteva săptămâni. Carcasă lui este folosită și că încărcător, ceea ce înseamnă că poți încărca dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel în mod discret și cu ușurință.

Cât de sigur este dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel?

Știm că ne încredințezi cu o parte intimă a corpului tău, așa că am muncit din greu pentru a îți câștiga încrederea. Dispozitivul Kegel este 100% rezistent la apa, este confecționat din silicon medical, a fost testat riguros la rezistentă la călcare, cădere, apa, iritații sau căldură. Producătorii noștri sunt aceiași care fabrică produsele Yawbone, Apple și Beats.

Cum trebuie îngrijit dispozitivul Kegel?

Dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel este foarte ușor de îngrijit. Am ales un material foarte igienic și durabil așa că poate fi curățat cu apa caldă cu săpun.

Cum îmi dau seama dacă antrenamentul Kegel cu dispozitivul Elvie este cu adevărat eficient?

Dezvoltarea produsului nostru s-a realizat sub îndrumarea unui grup de consilieri științifici, inclusiv un număr de renumiți cercetători în biofeedback și exerciții ale mușchilor pelvieni precum Dr. Rufus Cartwright de la Imperial College, Dr. Kay Crotty de la Physiolink, Prof. Linda McLean de la Universitatea Ottawa și Dr. Jeroen Bergmann de la Universitatea Oxford. Multiple studii au arătat că oferindu-le femeilor un biofeedback în timp real este una dintre cele mai eficiente metode de realizare a exercițiilor Kegel, măsurarea forței aplicate fiind cel mai important standard. Dispozitivul Elvie este primul produs pentru femei care măsoară forță direct aplicată și oferă un avantaj semnificativ asupra produselor existențe care se bazează pe schimbarea presiunii aerului, astfel nefiind de încredere.

Când voi intra în posesia dispozitivului Elvie pentru exerciții Kegel?

După plasarea comenzii, dispozitivul tău Elvie va ajunge la tine în maxim 48 ore.

Este dispozitivul Elvie compatibil cu toate telefoanele?

Dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel este compatibil cu iphone 4S sau mai noi și cu telefoane sau tablete cu Android 4.3 sau mai noi care au Bluetooth Low Energy (excluzând telefoanele Huawai). De asemenea, poți utiliza dispozitivul Elvie cu iPad 3 sau mai noi, inclusiv iPad Air sau Mini.

Care este politica de returnare a produselor?

Întrucât dispozitivul Elvie este un produs de utilizare intimă, nu se acceptă retururi. Dacă dispozitivul tău Elvie Trainer pare a nu funcționa corespunzător, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Alte întebări?

Pur și simplu te rugăm să ne trimiți un email la office@scdg.ro și vom fi bucuroși să te ajutăm.

În ce limbă este disponibilă aplicația Elvie?

Aplicația dispozitivului Elvie este disponibilă în limbile engleză, spanionla, franceză, germană, olandeză.