Părerea femeilor

Nu trebuie să ne crezi doar pe noi.
Vezi și părerea câtorva dintre femeile care au încercat dispozitivul Kegel.

La recomandarea unei prietene, am început să folosesc produsul Elvie Trainer de trei saptămâni si deja vad rezultate. Mi-am recăpătat controlul asupra vezicii mele urinare și ma simt mult mai încrezătoare. Cea mai bună investiție făcută vreodată!

– Maria, Cluj-Napoca

 Elvie, pentru mine, a fost un produs care mi-a schimbat viață

– Rochelle, utilizator Elvie

Am folosit dispozitivul Elvie în fiecare zi pentru ultimele săptămâni și este extrem de ușor de inclus în stilul meu de viață agitat.

– Margarita, Madrid

Wow, chiar funcționează! Toracele meu este mai puternic, mușchii pelvieni sunt mai puternici ca niciodată și continuă să se îmbunătățească. Pot vedea diferențele în doar trei săptămâni. Două din prietenele mele s-au „convertit” și ele iar una dintre ele spune că exercițiile pentru mușchii pelvieni i-au diminuat durerile de spate. Un must-buy, sunt îndrăgostită de noul meu dispozitiv. Elvie pentru exercițiile Kegel, a devenit cel mai bun prieten al meu.

– Karen, utilizator Elvie

Jos pălăria pentru Elvie Trainer, sunt îndrăgostită de acest dispozitiv! Este frumos, incredibil de ușor, cu o formă ergonomică fabuloasă, ușor de utilizat și extrem de ușor de introdus și purtat.

– Tamara, Roma

Chiar și pentru cineva care scrie cu regularitate despre probleme ale femeilor, lumea exercițiilor Kegel au fost întotdeauna un mister pentru mine. Chiar trebuie să le încep acum? Nu pot aștepta după ce voi avea copii? Cum ar trebui să știi dacă le efectuezi corect? Răspunsurile? Da, nu și dispozitivul pentru Kegel, Elvie Trainer.

– Kelsey, The Gloss

Dispozitivul pentru Kegel, Elvie Trainer un produs bine gândit ce va ajuta multe femei, inclusiv pe mine, să ne recăpătăm încrederea de sine.

– Yolanda, mamă, Londra

Mi-ai readus viața dar și viață mea sexuală. După al doilea copil, am realizat cu disperare că trebuie să îmi efectuez exercițiile Kegel mai mult, insa… în cazul exercițiilor mușchilor pelvieni nu vezi o diferență fizică după timpul și efortul tău. Cu produsul Elvie am simțit diferența și mi-a plăcut să mă provoc în a-mi doborî rezultatele anterioare.

– Karen J, utilizator Elvie

 După o lună de utilizat Elvie Trainer nu mai am accidente atunci când strănut, iar durerea mea de spate a dispărut. Ce produs grozav, a shimbat regulile jocului!

– Jennifer, utilizator Elvie

Dispozitivul pentru exerciții Kegel, Elvie m-a făcut să mă îndrăgostesc pentru prima oară de un dispozitiv pentru mușchii pelvieni. Am fost foarte impresionată.

– Sarah Häag, antrenor personal și instructor de Yoga

Rezultatul meu preferat al utilizării dispozitivului pentru exerciții Kegel, Elvie, este faptul că mi-a îndepărtat sentimentul de mister legat de vaginul meu. Noi, atât femeile cât și bărbații, percepem anatomia feminină ca un mister aproape divin, învăluit în magie și nu din punct de vedere biologic. Elvie mi-a dezvăluit o altă latură a vaginului meu, una aproape logică și care are o relație clară cauză-efect. Este un sentiment destul de plăcut.

-Elissa, Revista Elle

Dacă tu consideri că nu trebuie să te gândești la mușchii tăi pelvieni pentru că ai frumoasa vârstă de 21 sau 22 de ani, te înșeli. Nu ești niciodată pre tânără pentru a îți începe exercițiile Kegel, iar dispozitivul Elvie le face cu adevărat amuzante. Poate este natura mea competitivă, dar eram încântată să văd dacă mă pot autodepăși în diferite exerciții.

-Amanda, Bustle

Rezultatul meu preferat al utilizării dispozitivului pentru exerciții Ce produs elegant, super confortabil de utilizat și de înserat și este interesant să vezi cât de bine strângi. Aplicația este cu adevărat motivantă!

– Rachel, șef de departament, Londra

Sunt uimită de cât de eficient este dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel și de înbunătățirile pe care le simt deja într-un timp atât de scurt. Este incredibil, fiecare femeie ar trebui să îl achiziționeze.

– Serena, Sydney

Dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel este de un real ajutor. Nu mai trebuie să merg la baie în timpul nopții sau când efectuez mișcare intensă în timpul zilei. Am spun majorității prietenelor mele despre el iar unele dintre ele spun că deja au resimțit beneficii.

– Ivana, utilizator Elvie

Elvie Trainer este ușor de utilizat iar display-ul vizual apare pe telefonul tău, oferindu-ți feedback-ul ce închide bucla dintre creier și mușchii toracelui. Elvie îți ajută mușchii să revină la gloria de altădată în timp ce te susține în activitățile zilnie precum ridicatul în brațe al copilului.

– Lisa G, atrenor personal, Optimum Health

Dispozitivul pentru exercițiile Kegel, Elvie, îți oferă o versiune avansată de biofeedback, ajutându-te că îți cunoști și înțelegi corpul mai bine. Acest lucru poate fi extrem de util mai ales în timpul unui act sexual și stimulării sexuale atunci când mușchii se contractă și relaxează.

– Kate, terapeut psihoterapeut

Am luat în vedere că îmi va lua ceva timp să înțeleg dispozitivul Elvie pentru Kegel, cu toate astea, am fost surpinsa de cât de simplu este de utilizat. Iubesc ambalajul și designul.

– Mimi, antreprenor, Londra

Este cu adevărat distractiv, cea mai eficientă metodă de a-ți antrena mușchii pelvieni. După ce am devenit mamă pentru a doua oară, am simțit nevoia unui asfel de dispozitiv și mă bucur că l-am descoperit pe Elvie Trainer.

– Adina, Constanța

Elvie este cu siguranță cel mai eficient dispozitiv pentru exerciții pelviene din câte am încercat, nu exagerez cât de valoros cred că este pentru femeile precum mine care doresc să rămână active și încrezătoare.

– Yolande, utilizator Elvie

Folosesc Elvie Trainer de câteva săptămâni fără întrerupere și trebuie să îmi exprim recunoștința creatorilor acestui produs minunat. Văd rezultatele, simt rezultatele și acest lucru se reflectă în nivelul meu de întredere în sine! Nu îmi mai este teamă să râd cu poftă, să sar, să strănut! Nu vă pot mulțumi suficient!

– Tanya, utilizator Elvie

Deși credeam că mușchii mei pelvieni sunt destul de puternici, utilizând dispozitivul Elvie pentru prima data, am realizat că este loc de îmbunătățiri. Cu siguranță, este util pentru femeile de toate vârstele, fie că au avut copii sau nu.

– Rebecca S – utilizator Mumsnet

Atunci când predau clienților și cursanților, vreau să le ofer posibilitatea de a-și simți cu adevărat corpul. Unele exerciții pentru mușchii pelvieni par intangibile. Eu prefer să folosesc respirația și imagistica decât acele diagrame impersonale ce nu par conectate cu trupul uman. Elvie Trainer este un dispozitiv grozav pentru antrenarea mușchilor pelvieni întrucât feedback-ul primit ajută la efectuarea micilor corecturi necesare pentru că tehnica folosită să fie de succes.

-Avni, osteopat

Elvie este genial, minunat, extraordinat și îți schimbă viață în bine. Nu îl pot lăuda suficient. Am 71 de ani și 3 copii, cel mai tânăr având 41 de ani. De când s-a născut, am avut probleme cu mușchii pelvieni, devenind din ce în ce mai rele cu trecerea timpului. Am consultat un medic ginecolog și doi fizioterapeuți diferiți, toți m-au ajutat puțin, dar la patru săptămâni de când folosesc Elvie Trainer, simt că mușchii mei pelvieni au revenit la forma la care erau când aveam 30 de ani!

-DeeDee, Marea Britanie

Aplicația mă ajută să fiu sigură că îmi efectuez exercițiile corect. În plus, exercițiile rapide sunt ușor de inclus în viața agitată a unui nou părinte.

– Jessica, proaspată mamă, Washington DC

Consider că Elvie va schimba viețile femeilor.

– Ava, Berlin

Abia am început să utilizez dispozitivul Elvie pentru Kegel, este cu adevărat ușor și deja am simțit rezultatele. Este grozav că femeile au în sfârșit șansa să își înțeleagă trupul.

– Sophie, utilizator Elvie

Îl folosesc pe Elvie în fiecare zi de o săptămâna și am fost surprinsă să văd cât de repede mi s-au îmbunătățit scorurile. A devenit o parte a rutinei mele zilnice, că și spălatul pe dinți.

– Heidi, mamă a trei copii

Această experiență mi-a dat încredere în mine. Să vizualizezi cum îți poți poți controla mușchii în timp real este cu adevărat grozav.

– Julia, The Frisky

Mulțumită lui Elvie Trainer, conștientizez nevoile sănătății mele intime. Vizualizând progresul meu cu ajutorul biofeedback-ului de pe aplicația Elvie face ca antrenarea mușchilor mei pelvieni să nu mai fie o corvoadă. Confortabil, discret și cu promisiunea unei vieți sexuale mai bune… Elvie își atinge ținta!

– Usha, asistent executiv, Londra

Am orgasme grozave și nu mai am incidente cu urinatul și toate acestea pentru că Elvie este cel mai bun!

– Sadie Kurzban, fondator 305 Fitness, New York City

Am achiziționat dispozitivul Elvie pentru Kegel de peste o săptămâna și astăzi este prima zi în care sunt uscată!

– Jennifer S, Austin

Antrenamentele sunt ușor de urmărit și este grozav să vezi cât de bine efectuezi exercițiile printr-o prezentare vizuală. Sper că într-o zi să fiu în stare să mă alătur copiilor mei pe trambulină fără să să mă îngrijorez și cred că datorită dispozitivului Elvie Trainer, acest lucru se va întâmplă.

– Elaine, utilizator Mumsnet

Îl iubesc pe Elvie. Sunt doctor și le voi spune tuturor cunoscuților spre acest produs. O idee fantastică, aplicația de mobil minunată. Îl iubesc!!! Sper să ajung să sar din nou în curând, sau chiar să fac jogging. Acesta este un produs foarte bun pentru o problemă grea, pentru care rezultatele chirurgicale nu sunt atât de grozave.

– Dawn, profesor, Canada

Am achiziționat dispozitivul meu Elvie acum 2 săptămâni și îl ador. Medicul meu mi-a recomandat produsul dvs. Am 58 de ani și am 3 copii. Am un inel vaginal să mă ajute cu efectele rectocelului și cistocelui, iar Elvie chiar funcționează.

– Fiona, Marea Britanie

La început, nu am înțeles conceptul dispozitivului Elvie și dacă aș dori să folosesc un astfel de produs. Nu puteam să mă înșel mai mult. Atât produsul cât și aplicația sunt cu adevărat futuriste și ușor de utilizat, ceea ce face exercițiile să fie rapide, simple și ușor de efectuat în timpul zilei.

– Ebuena, analist IT, Londra

După instalarea menopauzei, am început să mă confrunt cu nepăcute scurgeri de urină. În momentul în care mă resemnasem că viața mea nu va mai fi ca înainte, medicul mi-a recomandat exercițiile Kegel cu ajutorul dispozitivului Elvie. Acum pot spune că mi-am recăpătat încrederea de sine și pot să îmi reiau activitățile de zi cu zi.

– Ilinca, Piatra Neamț

Ador să îmi utilizez dispozitivul Kegel și simt cum funcționează, iar mușchii mei devin mai puternici de la o săptămâna la altă.

– Chiara, Londa

Sunt o proaspătă mămică și îmi iubesc dispozitivul Elvie Trainer! Le-am spus tuturor cunoștințelor mele cât de grozav este acest produs. Vă mulțumesc că ați creat un produs care face ca exercițiile pentru mușchii pelvieni să fie pur și simplu amuzante.

– Sophia, utilizator Elvie

Consider că dispozitivul pentru exercițiile Kegel, Elvie va schimba viață femeilor, este ceva ce fiecare ar trebui să știe că există și să aibă acces la el. Odată ce l-am folosit, așteptam cu nerăbdare să îl utilizez din nou, era ca un joc amuzant!

– Heather, practicant de Crossfit, profesor și mamă

Design-ul acestui produs este grijuliu și discret. Sunt fericită că nu apare deloc culoarea roz nici pe produs sau pe ambalaj: felicitări că nu intră în stereotipul culorilor. Aplicația cu care se folosește este la fel de discretă și creată cu atenție.

-Natasha – TechCrunch

 Găsesc dispozitivul Elvie Trainer foarte ușor de utilizat, confortabil și practic, pot face exercițiile și în timp ce gătesc-mod în care îmi petrec o mare parte a sfârșitului de săptămână! De asemenea, faptul că îți poți monitoriza îmbunătățirea cu aplicația Elvie, face utilizarea dispozitivului stimulatoare și amuzantă. Îmi place Elvie Trainer pentru Kegel deoarece mă ajută să mă simt conectată cu trupul meu.

– Kalin, consultant în nutriție și doula, Londra

Este satisfăcător să îți vezi îmbunătățirile personale, și exact cum promite, Elvie Trainer, cu mușchi pelvieni puternici, vine și o viață sexuală mai bună, să nu mai menționez controlul vezicii urinare, recompensele sunt multiple. Însă cea mai mare recompensă, cu sigurață, vine din partea copilului meu de 3 ani. „Mami, ești foarte bună la sărituri. Ne putem luă o trambulină?” Acesta este planul pentru Crăciun. Îți mulțumesc Elvie.

– Cecile Bell, utilizator Elvie și blogger

Acesta este echipamentul meu preferat de antrenament! Atât de inteligent, atât de amuzant! Jocurile sunt grozave!

– Amy B, Washington DC

Le reamintesc mereu clientelor mele despre mușchii pelvieni și este dificil să îți refaci relația, în special după ce ai avut un copil. Elvie este o unealtă fabuloasă pe care o recomand deja.

– Sam Eastwood, antrenor personal, sameastwood.com

Sunt uimită de cât este de eficient dispozitivul pentru exerciții Kegel, Elvie, și de îmbunătățirile pe care le-am resimțit într-un timp atât de scurt. Este incredibil, fiecare femeie ar trebui să achiziționeze unul!

– Liz, Luxemburg

Acum că am dispozitivul meu Elvie pentru exercițiile Kegel, îmi programez 5 minute pentru a realiză exercițiile atunci când am nevoie de o pauză de la proiectul la care lucrez. Elvie este grozav pentru că îmi dă senzația unei competiții cu mine însămi. Mă găsesc entuziasmată pentru setul de exerciții ce urmează în ziua următoare.

-Niki, fondator și CEO, Barrecore

Dispozitivul pentru exerciții Kegel, Elvie, este un produs uimitor și îl recomand cu căldură tuturor femeilor. Este util și extrem de confortabil, cu siguranță ceva ce ar aduce beneficii tuturor femeilor!

-Precious, studentă/blogger, Londra

Îmi fac exercițiile în fiecare zi și deja pot spune că există un efect. Va mulțumesc foarte mult pentru că ați inventat Elvie! Spun tuturor prietenelor mele despre el!

– Amanda G, utilizator Elvie

Folosesc dispozitivul meu Elvie de mai bine de o lună și deja pot simți o diferență! Aplicația este fantastică iar ca scopul meu să devină vizibil în timpul exercițiilor, le face mai amuzante și și îți permite să afli dacă le realizezi corect!

– Rebecca, utilizator Elvie

Dispozitivul Elvie pentru exercițiile Kegel este incredibil de ușor de utilizat și provoacă dependență. Mă simt mai puternică și mai încrezătoare de când am început să îl utilizez, acum trei săptămâni și știu că este ceva ce voi continua să fac toată viață.

– Helena Frith Powell, autor și jurnalist

Dispozitivul Kegel te ghidează în timp ce îți efectuezi exercițiile și te va anunța dacă le efectuezi greșit, astfel având un motiv în minus de îngrijorare.

– Caroline, antrenor de fitness postnatal

Sunt fericită să vă spun că acum pot efectuă jumping jacks fără să simt nevoia de a urina. Și mai mult decât atât, am o cu totul nouă relație cu vaginul meu. Ne-am redescoperit. Și este minunat.

– Rachel, xoJane